• Vragen?

  • Mail: info@capvea.nl

Logo CAP'VEA Flexibele beschermkappen voor leidingen en (mantel)buizen

Wederverkopers

CAP’VEA Nederland verkoopt haar producten zelf via deze website, maar nodigt ook graag wederverkopers uit om CAP’VEA producten in haar assortiment op te nemen.

Groothandels in de kabel-, bouw- en installatiesector of de Doe-het-zelf branche worden van harte uitgenodigd om onze producten te verkopen. Behoort uw bedrijf niet tot een van deze sectoren, maar ziet u wel kansen voor onze flexibele latex kapjes in uw branche? Dan horen wij dat uiteraard ook graag.

Wij sluiten geen exclusieve contracten met wederverkopers, omdat dit tegen de duurzame denkwijze van ons bedrijf in gaat. Duurzame producten dienen zo breed mogelijk voor iedereen beschikbaar te zijn en daarbij past geen beperking in de verkooppunten door exclusieve contracten.

Waar wij wel exclusief in zijn is allereerst dat de CAP’VEA producten gepatenteerd zijn. En tevens dat de producten via één distributeur op de Nederlandse en Duitse markt worden gebracht. Op deze wijze kunnen we garanderen dat u verzekerd bent van een duurzaam kwaliteitsproduct en dat u niet het risico loopt elders slechte, niet-duurzame kopieën te kopen.

Bent u geïnteresseerd om wederverkoper van onze producten te worden, dan kunt u met ons contact opnemen via info@capvea.nl